söndag, september 27, 2009

Fordon till äventyret 2010


I helgen var vi och kollade på olika fordon till äventyret nästa år. Det är verkligen mycket att sätta sig in i och mycket att tänka på fast säkerhet måste komma först.

Vi är ganska inne på att göra en resa utomlands i vinter också och göra en del inköp där för att spara lite pengar och kanske få tag i saker som är svåra att hitta i Sverige. Vi får se hur det blir med det.

söndag, september 20, 2009

Vi har börjat kolla på utrustning inför äventyret


Vi har börjat kolla på utrustning inför vårt kommande äventyr. Än så länge har vi bara handlat lite, lite kläder men det kommer behövas mycket mer. Än en gång ligger Afrika-expeditionen i lä. Det kommer helt enkelt krävas betydligt mycket mer utrustning den här gången för att det ska kunna vara torrt, varmt, säkert och kännas tryggt...

Segwaytur


Vi körde Segway till brofästet i helt underbart väder och åt sedan en god lunch på fiskrökeriet i Limhamn innan det blev dags för att gå på ännu en husvisning. Visst kändes det urfånigt att behöva ha reflexväst men det var ändå värt det. Riktigt skoj att köra faktiskt.

onsdag, september 16, 2009

Förberedelser inför det kommande äventyret...


Vi har börjat läsa på inför äventyret som väntar. Det är betydligt mer att läsa in sig på och förbereda sig inför än för något av våra tidigare äventyr. Den här gången får INGET gå fel helt enkelt! Dock är det ingen av böckerna på bilden som vi läst men det kommer kanske... :)

tisdag, september 08, 2009

Flygning på G


Kul, kul, kul!!! :)