torsdag, augusti 28, 2008

tisdag, augusti 26, 2008

Stolt morbror


Syrran fick en dotter för drygt en vecka sen och morbror har hunnit hälsa på ett par gånger. Oj, va bortskämd den ungen kommer bli. :)

fredag, augusti 22, 2008

tisdag, augusti 19, 2008

Tveklöst bästa bandet på festivalen


Dropkick murphys... De är ju så grymma! Efter dem kom Moneybrother och jag höll på att somna.

måndag, augusti 18, 2008

Hatar getingar


Satt och käkade lunch och kände hur nått åkte ner längs nacken och nerför ryggen innanför tröjan. Idiotgeting! Varför flyga in där? Nästan hela vägen och ut i nederkant av tröjan hann den innan den stack också.

söndag, augusti 17, 2008

Fin utsikt från gymet


Vi är tröttare när vi åker från spaet än när vi kom dit. Vi passade på att hårdträna mellan bubbelbaden och eukalyptusångbastubesöken.

Spa-weekend


Härlig helg på Tylösands spa.

måndag, augusti 11, 2008

"Medicin" för 1881.50 kr...


Inte varje dag eller ens varje decennium man köper medicin för så här mycket. Malariaprofilax är inte direkt gratis och Diamox behöver vi mot höjdsjuka.

torsdag, augusti 07, 2008

Nära döden upplevelse...


Jaha, det här var ju en spännande dag. Fallskärmen vecklade inte ut sig som den skulle på mitt 10e hopp så jag blev tvungen att kutta den och utlösa reserven. Det var en GANSKA skön känsla när reserven kom ut som den skulle åtminstone, så jag kunde hänga i den och pusta ut där uppe på 1000 m. Aja, det blev en fin landning åtminstone och nu vet jag att jag lever. :) Puh...

onsdag, augusti 06, 2008

Getingfälla



My sport ate your sport for breakfast!


:)

Navelsträngen klippt!


Härlig dag på hoppfältet. Coola små plan landade precis här och jag gjorde precis mitt första manuella drag. Godkänt! Nice! :)

söndag, augusti 03, 2008

Tragedi


Har följt det hemska dramat på K2 det senaste dygnet. Vilken tragedi. Fredrik verkar ha klarat sig med blotta förskräckelsen och får som vanligt rädda folk under sina expeditioner.

Valfrihetsångest


Efter sjukt mycket surfande och letande står mitt val nu mellan två jackor till Kilimanjaro. Jag kunde inte välja mellan North Face jackan på nätet och vårt eget svenska märke Peak Performance så jag köpte båda för att bestämma mig hemma. Har haft mer än lite beslutsångest i helgen. Den ena är på REA och 1300 kr billigare än den andra dessutom. Fast priset är ju egentligen det sista jag borde tänka på. Det vore jäkligt trist att inte komma upp pga kass utrustning. Vilken ska jag välja?

fredag, augusti 01, 2008